Personal training

Spanning loslaten, energie opladen en werken aan de beste versie van jezelf. Effectieve trainingen op maat. Volgens jouw noden en wensen streven we je persoonlijke (sport-) doelstellingen na. Altijd rekening houden met jouw situatie, doelen en eisen, maar toch met een unieke toets van coach Kim! Via 1-op-1 personal coaching help ik jou om (terug) pijnvrij te trainen, spanning los te laten, en energie op te laden.

Verbeteren van spierkracht

Verbeteren van spierkracht: een krachtig persoon voelt zich beter in zijn/haar vel! We werken samen de oefeningen uit van jouw trainingsschema, van core-stability tot atletische oefeningen en een echte workout.

Vetverbranding & bodytoning

Vetverbranding en bodytoning op een leuke en originele manier, geen saaie uren op de fiets of loopband. 😉 Met effectieve trainingen op maat streven we jouw persoonlijke (sport-) doelstellingen na.

Fysiek en mentaal tot rust komen

Ontspannen van de dagelijkse madness door fysiek en mentaal tot rust komen. Vertrouwen! Wij werken samen, jij en ik als jouw coach.

Pijnvrij trainen & lichaamscontrole

Via 1-op-1 personal coaching help ik jou om (terug) pijnvrij te trainen, spanning los te laten en energie op te laden. Iedere persoon verdient het om dagelijks de lat te verleggen zonder negatieve gevolgen.

Rugbevorderende oefeningen

Rugbevorderende oefeningen, coach Kim streeft altijd naar een gezonde rug. Ik luister naar je situatie en werk samen met jou om je onderliggende fysieke problemen te verbeteren.

Een betere mobiliteit

Mobiliteit is voor mij zeker geen overbodige luxe, dit zorgt voor een goede doorbloeding, ontspanning en lichaamscontrole! Een persoonlijk plan met functionele training, corestability en mobiliteitswerk.

Overtuigd of nog vragen?
Neem contact op!

Personal trainer regio Mechelen · kim@keepitmoving.be · +32 470 69 56 76

© Keep It Moving | BE 0461.176.996 | Algemene voorwaarden & Privacybeleid | By Publiplus
×

 

Hallo!

Heb je een vraag of wil je mij als personal trainer inschakelen? Neem gerust even contact op!

× Hoe kan ik je helpen?